![]() |
|
| |||||||
|
| | Seçenekler |
|
| ||||||
| ||||||
SMF + MkPortal Entegresi Nasıl Yapılır videolu anlatımVideo'yu Bu Linkten Bilgisayarınıza İndirip İzleyerek Entegre işlemini Yapabilirsiniz... Link : Mkportal'ın ''1.2b'' Yani Son sürümünü ve türkçe dil dosyasını buradan indireceksiniz,üyelik istiyor 5 dk da üye olarak gerekli dosyalarınızı indirin illegal olarak dağıtılması yasak Link : ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Videoda Herşey Açık ve Net ama birde Yazılı Olarak Bir Döküman Koyalım - MKPortal'ı birkaç adımda kurma: Yükleme paketi (zip dosyası) içinden çıkan upload klasörünün içeriğinisitenizin bulunduğu web sunucusuna yüklemelisiniz. (örnek:) Yüklediğiniz klasörler aşağıdaki şekilde olmalıdır. /forum (yada farklı isimli ve forumunuzun yüklü olduğu klasör) /mkportal ("upload" klasörü içindeki mkportal klasörü- ) /index.php ("upload" klasörü içindeki index.php dosyası -) Bu yapı şeklinde olmalıdır yoksa MKPortal düzgün bir şekilde çalışmaz : (mkportal anasayfası) Eğer sunucunuzun ana dizininde forumunuzun index.php dosyası mevcut ise onu şekildeki gibi bir alt-klasöre taşımalısınız. Yukardaki adımlardan sonra tarayıcınızın adres satırına aşağıdaki adresi yazıp kuruluma başlayabilirsiniz: Kurulum ekranındaki adımları takip edin ve kurulumu tamamlayın. Kurulumdan sonra aşağıdaki klasör ve içerisindeki dosyalara gerekli yazma izinlerini verin. (chmod: 777): mkportal/conf_mk.php mkportal/cache/tmp_block mkportal/cache mkportal/blog mkportal/blog/images mkportal/templates/* mkportal/lang/* mkportal/modules/downloads/file mkportal/modules/gallery/album mkportal/modules/reviews/images En sonda mk_install.php yi silin alıntıdır ..!
__________________ |
| tafki için teşekkür eden üyeler: | ||
![]() |
| Arama Etiketleri: anlatim, entegresi, mkportal, smf, videolu, yapilir |
| Seçenekler | |
| |