Smf Veri Tabanı (sql) Yedek Alma Ve Forum Taşıma (resimli Anlatım), Başka smf sq

SMF Smf Veri Tabanı (sql) Yedek Alma Ve Forum Taşıma (resimli Anlatım), Başka smf sq Scriptler hakkında bilgi paylaş; Tamam teşekkur ederim seo kurulu değildi kurmadım hiç db derken hangisinden bahsettiğinizi tam olarak bilmiyorum ama ...

Seçenekler
Arama 23-08-2008, 12:31

WS-Ticareti: (0)
Teşekkürleri: 0
0 Msg. 0 Tşkr.
Rep Gücü: 0 uzaklar123 deneyimleri belirsiz.
Tamam teşekkur ederim

seo kurulu değildi kurmadım hiç

db derken hangisinden bahsettiğinizi tam olarak bilmiyorum ama zipli hiçbir dosyayı yüklemedim. sgl yi sadece ftp ye atıtım phpmyadmine hiçbirşey yuklemedim

bir yerden yedek aldım sadece o da forumun Admin panelinden bahsettiğiniz şekilde

en son veri tabanı geri yukle dediğimde uzunca bir hata gösterdi. Sonra en altta yüklendi dedi. Açtım baktım doğru tum konu başlıkları duruyor ama içeriğinde konular yok

Neyse hayırlısı olsun fazla başınızı ağırtmıyım. İlginiz için çok teşekkur ederim. Hayırla kalın inş.
Arama 23-08-2008, 08:53
tafki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleri: 71
48 Msg. 94 Tşkr.
Rep Gücü: 91 tafki is a splendid one to beholdtafki is a splendid one to beholdtafki is a splendid one to beholdtafki is a splendid one to beholdtafki is a splendid one to beholdtafki is a splendid one to beholdtafki is a splendid one to behold
ilk olarak burda phpmy adminden yedek alma anlatılıyor sn admin panelinden aldıgın yedekle geri yükleme ytapmışsın admin panelinden alınılan yedeklerde hep böyle sorunlar cıkıyo bu yüsden benm 2 bin üyem gitmişdi 20 bin konum gitmişdi.

admin panelinden aldıgınız yedeginizi ilk oalrak zipden cıkartın ftf anadizininize atın
ondan sonra veritabani geri yükle le yüklemeyi deneyin ama söyle yapın db yolu olarak olarak yol gösterip kurmayı deneyin eger olmassa db bozulmuşdur kesin...
Arama 04-11-2008, 06:13

0 Msg. 0 Tşkr.
Rep Gücü: 0 breko52 deneyimleri belirsiz.
Alıntı:
Bazı sorgular çalıstırılamadı. Sorgular hakkında detaylı bilgi:
Line #1914: Duplicate entry '0-908' for key 1
arkadaşlar admin panelinden almıştım yedeği ama bi türlü geri yükleyemedim
buradaki yöntemi buldum ancak yukarıdaki gibi bi hata alıyorum
plesk panel kullanıyorum oradan almış olduğum databaseyi geri yüklemek zorunda kaşdım o da çok eskiydi lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Arama 06-11-2008, 01:19

0 Msg. 0 Tşkr.
Rep Gücü: 0 mechull34 deneyimleri belirsiz.
slm ben 000webhost site kurmustum virus bulasti kapaldi ama daha once cpanel den yedek almıstım simdi parali host alicam bunlari tekrar yukleyebilirmiyim nasil
smf+mkportal
Arama 14-11-2008, 04:10

0 Msg. 0 Tşkr.
Rep Gücü: 0 mechull34 deneyimleri belirsiz.
cevap veren yokmu acilllllllllllllllllllllllllllll
Arama Etiketleri: , , , , , , , , , ,

Seçenekler