PayPal'a üye olun ve kredi kartı ödemelerini kabul etmeye anında başlayın.

Üye Olmayanların Forumumu Gezmesini İstemiyorum/İstiyorum

SMF Üye Olmayanların Forumumu Gezmesini İstemiyorum/İstiyorum Scriptler hakkında bilgi paylaş; 1. Eğer ziyaretçilerin foruma girmesini tamamen engellemek istiyorsanız Yönetim -> Seçenekler ve Opsiyonlar -> Ziyaretç...

Seçenekler
Arama 03-11-2007, 04:55
CMDizayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WS-Ticareti: (2)
Blog Yazıları: 14
Teşekkürleri: 63
26 Msg. 45 Tşkr.
Rep Gücü: 62 CMDizayn is a glorious beacon of lightCMDizayn is a glorious beacon of lightCMDizayn is a glorious beacon of lightCMDizayn is a glorious beacon of lightCMDizayn is a glorious beacon of lightCMDizayn is a glorious beacon of light

Üye Olmayanların Forumumu Gezmesini İstemiyorum/İstiyorum

1. Eğer ziyaretçilerin foruma girmesini tamamen engellemek istiyorsanız

Yönetim -> Seçenekler ve Opsiyonlar -> Ziyaretçiler forumu gezebilsin
Bu ayarı işaretlemezseniz üye olmayanlar forumun herhangi bir sayfasına girdiklerinde şifre ekranı ile karşılaşırlar.

2. Ziyaretçilerin siteye girebilmelerini, ancak yazı yazamamalarını istiyorum
İzinleri Ayarla -> Ziyaretçiler -> Düzenle altından konu açma ve cevap verme iznini kaldırabilirsiniz.

3. Ziyaretçilerin siteye girebilmelerini, bölümlerin ismini görebilmelerini, ancak bölüme tıkladıklarında girememelerini istiyorsanız

"Themes" klasöründe, kullandığınız temanın klasörüne girin. Eğer orada Messageindex.template.php dosyası varsa onu açın. Eğer yoksa, default tema klasörüne girin ve onun içindeki dosyayı açın. Eğer kullandığınız tema zaten default ise, o zaman da default tema klasöründeki açın.

Bunu bulun:
Kod:
?>
Bununla Değiştirin

Kod:

is_not_guest();?>

Aynı işlemi Display.template.php, Printpage.template.php ve recent.template.php dosyaları için de yapmalısınız.

4. Ziyaretçilerin bölümlere girebilmesini, konu başlıklarını görebilmelerini, ancak konunun içini okuyamamalarını istiyorsanız,

"Themes" klasöründe, kullandığınız temanın klasörüne girin. Eğer orada Display.template.php dosyası varsa onu açın. Eğer yoksa, default tema klasörüne girin ve onun içindeki dosyayı açın. Eğer kullandığınız tema zaten default ise, o zaman da default tema klasöründeki açın.

Bunu bulun

Kod:
?>
Bununla değiştirin:

Kod:
is_not_guest();?>
Aynı işlemi Printpage.template.php ve recent.template.php dosyaları için de yapmalısınız

4. Ziyaretçilerin bölümlere girebilmesini, konu başlıklarını görebilmelerini, ancak konunun içini okuyamamalarını istiyorsanız,

"Themes" klasöründe, kullandığınız temanın klasörüne girin. Eğer orada Display.template.php dosyası varsa onu açın. Eğer yoksa, default tema klasörüne girin ve onun içindeki dosyayı açın. Eğer kullandığınız tema zaten default ise, o zaman da default tema klasöründeki açın.

Bunu bulun:

Bunu bulun:

Kod:
?>
Bununla değiştirin

Kod:
is_not_guest();?>
Aynı işlemi Printpage.template.php ve recent.template.php dosyaları için de yapmalısınız.

Not: Aradığınız yazı kulllandığınız tema da yok ise deffaultta düzenleyebilirsiniz.

NOT : YEDEK ALMAYI UNUTMAYIN...!
Arama 11-08-2008, 08:06
candanduygular - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WS-Ticareti: (0)
Teşekkürleri: 4
2 Msg. 4 Tşkr.
Rep Gücü: 0 candanduygular deneyimleri belirsiz.
Paylaşım için teşekkürler kardeşim ama " not " kısmandaki yazı boyutu abartıya kaçmamış mı ? xD
Arama 13-11-2008, 01:23

WS-Ticareti: (0)
Teşekkürleri: 1
0 Msg. 0 Tşkr.
Rep Gücü: 0 acikgoz deneyimleri belirsiz.
eywallah kardes işe yaradı bende buna bakınıyordum tskler

Seçenekler